top of page

повече

ЗА НАС

ЗА НАС

ЕКИП ФОТОГРАФИ, СЪБРАНИ ОТ ЛЮБОВТА КЪМ ИЗКУСТВОТО И БЪЛГАРИЯ

PIXEL5  е екип от творчески личности, за които да снимаш означава да дадеш максимума от себе си като знание, умение и креативност, за да уловиш магията в кадъра, емоцията на преживяното и да запечаташ момента.  Към всяка задача подхождаме персонално към всеки клиент, за да изпълним точно вашето желание и цел. Смели сме да се развиваме и във въздушната фотография и видеография, което ни позволява да постигаме различен поглед  и въздействие.

Фотографите на PIXEL5 са част от екипа на Фондация "Българските корени" и се включват в нейните благотворителните каузи за опазване на българското културно-историческо наследство. Някои от направените снимки, по проекти към Фондацията, ще видите в нашите галерии на сайта. Смятаме за свой дълг, като български фотографи, да подкрепяме благородните инициативи, свързани с миналото на страната ни.

ЕКИПЪТ НИ ДНЕС

11.jpg
фотограф, видео-оператор
аеро фотография и видео

Фотографът трябва да почувства трепета на душата, да разпали сърцето, да взриви емоцията, да изчака цялата тази експлозивна смес да бликне от очите, и просто... да натисне един бутон…

IMG_3140.jpg
фотограф, дизайнер

Завърших дизайн и фотография в АМТИИ – Пловдив. Когато съм зад обектива, залагам на естетиката и художествения усет във всеки детайл.

bottom of page