top of page

портфолио

Дроновете поставиха нова гледна точка, нови цели и надскачане на възможностите, които фотографите са си представяли. Но това важи и за клиентите ни, които могат да включат нашите услуги за въздушна фотография в най-различни проекти и мащабни събития. Фото материалите от въздуха определено привличат вниманието на хората и са ефективен способ за запомняща се реклама. Предлагаме заснемане на недвижими имоти, разположени на живописни терени или обхващащи големи площи, които трябва да бъдат показани – хотели, имения, водни площи и др.

 

Екипа на ПИКСЕЛ5 използва дрон от последно поколение с 20 Мп камера. Това позволява полети с интелигентни режими, както и такива без наличие на GPS – примерно в затворени пространства – хангари, спортни центрове, салони и др.

 

Разширете хоризонта на вашата реклама и се възползвайте от услугите ни за въздушна фотография.     

 

АНТИКРИЗИСНИ ЦЕНИ ЗА ВЪЗДУШНА ФОТОГРАФИЯ

250 лв./25 мин полетно време от една локация
В това полетно време могат да бъдат извършени  5 – 10 кадъра.

В заснемането е включен ретуш. Той не включва дорисуване, добавяне или премахване на детайли от кадъра. Този тип дейности се калкулират според степента на сложност, персонално за всеки желан от вас кадър.

За всички въпроси и ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА, можете да ни пишете във  Формата за запитвания под Галерията, или да изберете своя пакет от нашите ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ !

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

Благодаря! Съобщението е изпратено.

Anchor 1
bottom of page