top of page

портфолио

Всеки сватбен ден е уникален и неповторим, както и снимките, които ще ви връщат към него с всяко отваряне на албума. Фотографията запазва завинаги усмивките, влюбените погледи, разменените пръстени, първия танц, първите целувки като семейство, щастието на най-близките хора.

Екипът на PIXEL5 с удоволствие ще ви помогне да разказвате началото на вашия съвместен живот чрез уловените емоционални и красиви моменти. Сватбената фотография за нас е баланс от планирана композиция, вдъхновение, внимание към детайла, нестандартно виждане и разбира се - щипка любов. Подхождаме с отговорност към щастливото събитие, за да уловим и увековечим красивите мигове щастие.

Като допълнително изживяване свързано с вашия сватбен ден предлагаме пред сватбена (годежна) или след сватбена фото сесия. Изберете дали ще запечатате вълнението за големия ден, който ви предстои или като младоженци ще сте готови да се отпуснете за режисирано снимане с ефекти и при различен интериор и екстериор.
 

Екипът ни предлага и въздушна фотография и видеография с  професионален дрон. При нас ще получите и изработка на сват­бени албуми, които ще разказват дълго за вашата сватбена приказка.


За всички въпроси и ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА, можете да ни пишете във  Формата за запитвания под Галерията, или да изберете своя пакет от нашите ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ !

Anchor 11
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

Благодарим! Запитването е изпратено успешно!

bottom of page