top of page

портфолио

Вероятно един от най-креативните раздели в огромното фотографско семейство. Дава възможност за съчетаване на възможности, умения и познания във всички сфери, а целта е да се получи експресивен продукт, лице или послание. Тук фотографията напуска стандартните си предели и променя представянето на продукта, като се съобразява единствено с визията на клиента и с точното и ясно послание, което иска да отправи.

 

Екипът на Pixel5 е готов да експериментира заедно с вас, за резултати, които биха очаровали клиентите и бизнес партньорите ви. Мобилното ни студио, позволява и снимки на терен, с възможностите на студийно снимане. Готовите кадри се записват в съответния формат с висока резолюция, подходяща за всякакъв тип рекламни материали – от билбордове до флаери. 

АНТИКРИЗИСНИ ЦЕНИ ЗА РЕКЛАМНИ СНИМКИ

 

Вижте нашите предложения или вземете своя пакет ​ ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ !

Фотосесията включва стандартен ретуш. Той не предполага дорисуване, добавяне или премахване на детайли от кадъра. Този тип дейности, се калкулират, според степента на сложност, персонално за всеки от визираните кадри.

За всички въпроси и ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА, можете да ни пишете във  Формата за запитвания под Галерията, или да изберете своя пакет от нашите ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ !

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

Благодаря! Съобщението е изпратено.

Anchor 1
bottom of page