top of page

6 ПРИЧИНИ ДА ИМАТЕ ФОТОСЕСИЯ ЗА АБИТУРИЕНТСКИЯ СИ БАЛ

Всеки е минал през това напрежение и вълнение да завършваш училище. Толкова чакан момент е това, че си струва да се запечата в красиви професионални снимки от специална абитуриентска фотосесия с вас.

Абитуриентска фотосесия | Пловдив

Вчера разчиствах рафта си и намерих няколко снимки от бала си. Няма да повярвате на вълната от емоции, която ме връхлетя, беше страхотно! Тогава разбрах защо мама настояваше да заснема тези ценни моменти на лентата!

Като завършите последната година, със сигурност ще имате най-натоварените часове. Пълен със задачи график, справяне с най-трудните теми за матура, стаж/работа или просто решение какво да правите след завършването. Защо трябва да добавяте още един товар „фотосесия“ към всичко това?

Просто защото някой ден след година, две и повече ще копнеете да имате спомени от момента на вашето завършване, които можете да държите близо до себе си за цял живот. За това, скъпи абитуриенти от 2022 г., направете най-доброто, което можете, намерете вашия фотограф, вашето място, планирайте и направете вашата абитуриентска фотосесия, в малкото оставащо време като завършили.

Защо все пак трябва да направите фотосесия за бала? Прочетете следните няколко причини по-долу:

Абитуриентска фотосесия | Пловдив

#1. Ще пожелаете да преживеете тези четири години в някакъв момент от живота си.

Изберете любимото си място в училище или извън него, където сте прекарвали по-голямата част от времето си, или просто много харесвате. Пресъздаването на моменти от библиотеката или парка, с приятелите ви също би било страхотно допълнение към вашия албум за завършването. Изберете мястото така, че да подхожда на вашата същност.

Забавни снимки на пресъздаване на спомените ви близо до фонтана, бягството ви от час и т.н., ще предизвикат усмивка, когато погледнете назад към тях.


#2. Завършването на училище е голямо постижение и трябва да празнувате!

Спомените от годините в училище за всеки са различни. Опитът може да бъде различен, но това, което остава постоянно тук, е вашата отдаденост през тези години и положените усилия, за да завършите този етап от живота си. Уроци, домашни, курсови работи, часовете учене, за да постигнете добър резултат в тестовете, това си е постижение - справилите се през ученическите години с твърде много неща едновременно! И заслужавате поздравления!

#3. Да си направите актуална снимка със семейството и цялата фамилия.

Семейният портрет е друга причина да направите абитуриентска фотосесия. Кога за последен път присъствахте за семеен портрет? Това е голям шанс да използвате момента и да се щракнете с настоящите членове на фамилията. Както и с всички ваши приятели, които празнуват с вас вашия абитуриентски бал.

#4. Можете да подарите снимките на баба си и дядо си.

Ако планирате да подарите нещо специално на баба и дядо, тогава копие от семейния портрет може да бъде добра идея. Това ви дава още една важна причина да кажете „да“ на снимките от абитуриентската ви фотосесия.


Абитуриентска фотосесия | Пловдив

#5. В наши дни сме склонни да приемаме снимки за даденост.

Функцията на камерата на смартфоните направи снимането и съхранението лесно както никога досега. Всички осъзнаваме, че документираме спомените, които няма да се върнат по всяко време! Това е повече от просто изображение на смартфон, което сте направили. Но за разлика от селфитата със смартфона ви, обективът на професионалния фотограф ще улови излъчването ви, позата, светлината - ще извлече най-доброто от вашата визия и ще я обработи като малко произведение на изкуството, което ще е на резолюция да го сложите в рамка на стената, ако много ви хареса. Ето защо не пропускайте да запазите за себе си фотосесия за абитуриентски бал и да се насладите на миговете внимание на обектива към вас.

#6. Е, когато едно нещо работи за всички, не бива да го пренебрегвате.

Ако не сте доволни от някоя от горните причини, тогава може да ви хареса тази. Една професионална абитуриентска фотосесия, може да реши 3 различни проблема! Можете да получите самостоятелна фотосесия, семеен портрет и една красива портретна снимка, която можете да използвате за потребителския профил в социалните мрежи. Всичко това заснето професионално, артистично и красиво. А знаете, една красива снимка може да ви осигури повече възможности и по-добра видимост онлайн.

Абитуриентска фотосесия | Пловдив

Абитуриентският бал е само веднъж!

Това е много специален ден, нали! Толкова го чакахте и мечтахте за него! Толкова усилия ви доведоха до него! Сега е време за празнуване! Не оставяйте празника без да го запечатате в красиви снимки на уловените ви емоции във вашата абитуриентска фотосесия. След години с удоволствие и мъничко носталгия ще се връщате към тях.


10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page