top of page

портфолио

Пейзажната фотография е свързана със специфични познания за нейното заснемане, както и да се използва подходяща техника за нужните резултати. Природните дадености на всяко населено място го определят и като туристическа дестинация. Дейността на една фирма, хотел, ресторант, туристическа агенция, община, в голяма степен може да зависи от добрата презентация на природата, с която е свързана като дейност. За да покажеш един пейзаж в най-хубавата му светлина се изискват фотографски умения, познания за местността, различна гледна точка, търпение и постоянство, да го заснемеш в най-добрия отрязък от деня, с най-подходящата светлина и дори сезонът е определящ за нуждите на клиента.

 

PIXEL5 Photograhy може да допълни по най-добрия възможен начин представата за вашата дейност - чрез пейзажа, който подхожда най-много на вашия имидж и ще помогне за разпознаваемостта ви като фирма. Ако вече имаме правен пейзаж за района, който ви интересува, можете да закупите кадри от нас. 

За всички въпроси и ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА, можете да ни пишете във  Формата за запитвания под Галерията, или да изберете своя пакет от нашите ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ !

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

Благодаря! Съобщението е изпратено.

Anchor 1
bottom of page