top of page

портфолио

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

Благодаря! Съобщението е изпратено.

Интериорната фотография подчертава  красотата на детайлите, показва атмосферата в стаите и помещенията и разкрива богатството на интериорния дизайн, погледнат от най-добрата си гледна точка.

 

PIXEL5 разполага с богат набор от технически средства, позволяващи заснемане на вътрешните площи и интериора на помещения, ресторанти, хотели и др. Този тип заснемане обикновено се извършва с рекламна цел.  Подготовката ни за интериорни снимки задължително включва декорация на помещенията. При заснемане на хотелска стая, усещането за уют и топлина постигаме с цветя, свежи  плодове, апетитен десерт, хубава бутилка вино както и други предмети и аксесоари. Главните условия за създаването на перфектни снимки  са – подбиране на най-добра композиция и светлина, стайлинг на помещението, избор на подходящ модел, когато се търси въздействие с човешко присъствие, техническо изпълнение на кадъра и пост обработка. Всичко това, както и гарантираното високо качество на снимките, изгражда визията, която презентира дейността ви по най-добрия начин и популяризира фирмата ви, с оглед осъществяването на продажби.

 

АНТИКРИЗИСНИ ЦЕНИ ЗА ИНТЕРИОРНО ЗАСНЕМАНЕ

Вижте нашите предложения или вземете своя пакет ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ !

В заснемането е включен ретуш. Той не включва софтуерно изправяне на вертикали, перспективи, ъгли, дорисуване или премахване на обекти. Този тип дейности се калкулират допълнително според степента на сложност, персонално за всеки от визираните кадри.

За всички въпроси и ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА, можете да ни пишете във  Формата за запитвания под Галерията, или да изберете своя пакет от нашите ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ !

Anchor 1
bottom of page