top of page

PIXEL5 Photography

ФОТОГРАФИИ

Фотографията е спомен, вдъхновение, информация, миг от времето, който остава вечен чрез нея. Тя е момента от нашия живот, уловен, за да продължи да живее вечно.

Фотографията е изкуство и страст за екипа на pixel5.bg

Тя е магията зад обективa, запечатваща природата и красотата, живота край нас и неговите вълнуващи моменти. Моментите на радост и гордост от завършването на гимназия, вълнението на влюбените и близките им в техния сватбен ден, първите крачки на детето ви... Фотографът ще запечата всички онези погледи, емоции и незабравими, които ще преживявате отново и отново чрез снимките, дълго време след края на вашия празник и ще ви напомнят за тези светли дни.

С какво професионалните фотографи на pixel5.bg са по-различни?

  • При нас всеки фотограф е и дизайнер.

  • Използваме професионална техника без никакви компромиси. 

  • Снимаме, така, че процесът на ретуш, да е минимален, а когато го има, да бъде неосезаем.

  • Работим в постоянна връзка с вас и можем да бъдем адекватни и гъвкави във всеки момент от целия процес.

  • 10 години опит, над 100 фотосесии, стотици отразени събития, над 8000 заснети продукта с повече от 25 000 продажби месечно. 

  • Фотографиите ви можем да пресъздадем и в книжно тяло - албум, каталог и др.

  • Ние ще се съобразим с вашия бюджет и ще адаптираме избрания пакет - услуги, специално за вас.

Фотографията говори 

Снимките са универсалният език на нашата ера. Нейният визуален език информира, обучава и вълнува без текст. Успешната фото история се разбира универсално от всеки човек по света и за нея не е нужен превод.

Истинският фотограф има окото на художника, който ще отсее от света наоколо красивото и значимото, което да увековечи с работата си. Вижте света с очите на нашите фотографи.

bottom of page