ангажименти

КАЛЕНДАР

КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ФОТО КАЛЕНДАРА НА ПИКСЕЛ5 Photography

 

Настоящия ФОТО КАЛЕНДАР има за цел да предостави информация за свободните дати, в които вие можете да се възползвате от нашите услуги, както и за спецификата на дните с непълен ангажимент, в случай, че желаете да съчетаете точно това време.

 

Дните с РЕЗЕРВАЦИЯ, вече са залегнали в приоритетния график за екипа на ПИКСЕЛ5 Photography, но всеки свободен, може да бъде и ваш!

 

 

РЕЗЕРВИРАНЕ НА ЖЕЛАНИЯ ДЕН И ЧАС

 

1 вариант: Влезте в страница ФОТО УСЛУГИ, изберете услугата която желаете и следвайте напътствията на страницата.

 

2 вариант:  Можете да ни позвъните по телефона и ние ще запазим съответната фотографска услуга, както и времето, което е нужно за нейното изпълнение

 

3 вариант: Можете да ни изпратите писмено запитване чрез Формата за запитвания или Контакти.

 

КАК СЕ ИЗВЪРШВА САМАТА РЕЗЕРВАЦИЯ

 

  • След приемане и обработване на вашата поръчка, тя ще влезе в нашия работен график, но няма да бъде отбелязана като ангажимент във ФОТО КАЛЕНДАРА.

 

  • В първия удобен момент, наш сътрудник ще се свърже с вас за да обсъдите конкретната ФОТО УСЛУГА, времевите рамки и условията за нейната реализация. В случай, че желаете да коментираме детайли по условията на поръчката, ще ви поканим в нашия офис и ще ви предложим да се насладите на изключително кафе със забележителен аромат.

 

  • Веднага след уточняване на параметрите, поръчката с желаната от вас УСЛУГА, и времето което сте заявили за изпълнение се запазва, като в календара се отбелязва с ОРАНЖЕВ ЦВЯТ. Вие получавате проформа фактура за авансово плащане с номера на вашата поръчка.

 

  • Времевия прозорец през който въпросната дата е ЗАПАЗЕНА за вас е 5 дни. Веднага след като постъпи плащане по издадената Проформа, въпросната дата се РЕЗЕРВИРА за вас и се отбелязва в нашия онлайн ФОТО КАЕНДАР с ЧЕРВЕН ЦВЯТ.

 

  • В случай, че в определения срок не постъпи авансово плащане, системата освобождава въпросната дата и я прави достъпна за ангажиране. В случай, че сте възпрепятствани и не сте извършили плащане, но държите на въпросната дата, моля свържете се с нас.

 

 

ОНЛАЙН ФОТО КАЛЕНДАР

 

Всеки ангажимент е фиксиран като времеви диапазан, в края на който има добавени 30 минути толеранс. Осигурява възможност на фотографа да се погрижи за техниката и да си почине. Този половин час, се добавя към резервираното от вас време, но не се калкулира и съответно не се заплаща.

 

В календара присъстват дни, в които е възможно да има повече от една резервация. Това означава, че или часовите диапазони позволяват това, или това са ангажименти на различни фотографи. За случаи от подобно естество, моля отбележете, ако изрично държите на конкретна дата, която е резервирана, за да съобразим наличността на друг  колега, който да поеме вашия ангажимент

 

В случай, че поради обективни причини, държите да поемем вашата поръчка в подобна ситуация и до края на работния ден има достатъчно време, можете да направите запитване за резервация. Наш представител ще се свърже с вас, за да обсъдите възможностите в резултат на което може да я потвърди или да ви предложи друго време.

 

В случай, че регистрирания ангажимент е на зададена локация, то поемането на следващ такъв, може да бъде невъзможно, защото ще бъде нужно време на екипа или конкретния фотограф да се завърне в офиса.

 

Избор на УСЛУГА или фотографски пакет можете да извършите ТУК

България; Пловдив; ул.Кап. Райчо 86 | www.pixel5.bg | petrov@pixel5.bg | Tel: +359876558777

© 2020 PIXEL5

  • White Facebook Icon