top of page

портфолио

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

Благодаря! Съобщението е изпратено.

Екстериорната фотография или т.нар. архитектурна фотография, пресъздава външната част на сгради и други архитектурни обекти на открито, заедно със заобикалящата ги среда.  В случай на нужда може да се извърши съчетание и с въздушна фотография.

Добрата екстериорна фотография улавя по най-въздействащия начин излъчването на сградата. Светлината е важен фактор, също така и по кое време от денонощието се правят снимките и усещането, което целим да се създаде у всеки, който ги разглежда. Може да бъде усещане за уют, лукс или модерност, придадено чрез блестяща стъклена фасада. Акцентира се на детайли от фасадата за по-голямо въздействие и внимание към особеностите на архитектурата. При пост обработката се набляга на високото качество на снимките, достоверност и яркост на цветовете и острота на изображението.

             

 АНТИКРИЗИСНИ ЦЕНИ ЗА ЕКСТЕРИОРНО ЗАСНЕМАНЕ

Вижте нашите предложения или вземете своя пакет ​ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ !

 

В заснемането е включен ретуш. Той не включва софтуерно изправяне на вертикали, перспективи, ъгли, дорисуване или премахване на обекти. Този тип дейности се калкулират допълнително според степента на сложност, персонално за всеки от визираните кадри.

За всички въпроси и ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА, можете да ни пишете във  Формата за запитвания под Галерията, или да изберете своя пакет от нашите ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ !

Anchor 1
bottom of page