top of page

портфолио

Заснемането на вашите любими същества винаги може и трябва да бъде доверявано само на професионалисти.
 

Детската фотосесия вероятно представлява най-интересния и най-трудния от всички фотографски жанрове. Дължи се на обстоятелството, че в очите на всяко детенце фотографът трябва да открие нова вселена и да я пресъздаде максимално реално и достоверно. 
 

Ето защо, тук от особено значение е способността на човека зад обектива да предразполага децата, да умее самият той,  да стане дете с тях и да освободи ресурс на родителя като му позволи да отдели секунда за себе си. 

Всеки малчуган може да се отпусне и покаже себе си при определени обстоятелства, които не са константни и са свързани с фактори, които добрия детски фотограф усеща с върха на пръстите си. Как ще го познаете ли – ами погледайте няколко минути детето си, после погледнете фотографа в очите и вече ще знаете.
 

Детската фотосесия с Pixel5 е забавление за вашите малчугани. То обаче, ще е взаимно, защото ние обичаме да работим с деца.

ЦЕНИ ЗА ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ НА ОТКРИТО

  • Ангажимент до 1 час.

  • Обработени 20 кадъра.

  • Предават се всички кадри.

  • Всеки допълнителен кадър след първия час: +10 лв.

  • Цена: 100 лв.

За всички въпроси и ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА, можете да ни пишете във  Формата за запитвания под Галерията, или да изберете своя пакет от нашите ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ !

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

Благодаря! Съобщението е изпратено.

Anchor 1
bottom of page