top of page

портфолио

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

Благодаря! Съобщението е изпратено.

Заснемане на напитки, храна, аксесоари, подготвени така, че да въздействат не само на вкусовите рецептори, но и на очите. За вашите клиенти и ценители на вкусната храна, красивите коктейли и атрактивно поднесените напитки, нашия екип ще пресъздаде шедьоврите, които ще завладеят клиентите ви, преди да са ви посетили.

Създаваме кулинарни фотографии, вдъхновени от вашите идеи, които можете да използвате за меню, уеб сайт и за други рекламни цели. 

АНТИКРИЗИСНИ ЦЕНИ

За да подпомогне вашия бизнес в настоящия труден момент, екипът на PIXEL5 Phoography ви предлага  консолидирани цени за Кулинарна фотография. 

 

Вижте нашите предложения или вземете своя пакет  ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ !

При фотографиране на готови или опаковани продукти – заснемането се извършва във фотографското студио. При наличие на лъскави опаковки и такива с отражателни свойства предварително се излагат изискванията и при нужда се описват в договора.

При фотографиране на храни, ястия, коктейли и др. които се приготвят на място, заснемането се извършва с изнесено мобилно фотостудио. За целта е необходимо предварително съгласуване за мястото.

В заснемането е включен ретуш. Той не включва дорисуване, добавяне или премахване на детайли от кадъра. Този тип дейности се калкулират допълнително според степента на сложност, персонално за всеки кадър.

За всички въпроси и ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА, можете да ни пишете във  Формата за запитвания под Галерията, или да изберете своя пакет от нашите ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ !

Anchor 1
bottom of page